Chiropractie Natuurlijk

voorlichtingfilms

Dr. Manzini

Dr. Fab Mancini, auteur van het boek "The Power of Self-Healing", president van de Chiropractic University "Parker University" van Dallas geeft een uitleg over de voordelen van chiropractie.

Dr. Phil interviewt chiropractor Dr. Fab Mancini

Dr. Fab Mancini, auteur van het boek "The Power of Self-Healing", president van de Chiropractic University "Parker University" van Dallas, Texas werd geinterviewd door Dr. Phil 14 maart 2012. Dr. Phil vertelde hoe hij zelf in de afgelopen 14 jaar, 2x per week zijn gezondheid laat onderhouden door een chiropractor.

Dr. Fab Mancini vertelde in het interview hoe chiropractie het zelfgenezend vermogen van het menselijke lichaam stimuleert.

Het meest verbazingwekkende gezondheid ramp van de 20e eeuwHet zenuwstelsel en ChiropractieHoe werkt Chiropractie?Geschiedenis van Chiropractiepatienten aan het woord

“Omdat ik na een jaar dokteren van de oorzaak van mijn klachten af wilde, heb ik de chiropractor bezocht. Al na enkele behandelingen namen de klachten structureel af! Inmiddels ben ik al enkele maanden pijnvrij en bezoek ik de chiropractor alleen nog ter controle.” Lees verder »

3D spine simulator

Bekijk deze interactieve presentatie van de wervelkolom

e-mail nieuwsbrief

Ieder kwartaal een gratis nieuwsbrief vol informatie en tips over gezondheid en een gezonde levensstijl.
Meld u nu aan »

Delen |

gratis e-boek

Het is niet alleen rugpijn, het is het totaal plaatje.
Helaas zien we rugpijn als iets dat behandeld moet worden als we er last van hebben, in plaats van iets dat we kunnen voorkomen met gezonde levenskeuzes en het behouden van een gezonde wervelkolom. Download »

nieuwe rubriek

VOEDINGSADVIES
Vitamine D Revolutie: dit boek bespreekt onderzoek naar de werking van vitamine D en laat zien dat een gebrek hieraan in verband staat met een veelheid aan ziektes. Lees verder »