Chiropractie Natuurlijk

Onze chiropractor in Rotterdam is:

Sarah is geboren in een kleine plaats in Montana USA, en woont sinds 2.5 jaar in Nederland. Haar Nederlands wordt steeds beter, mede dank zij haar cliënten.

Zij is Doctor of Chiropractic en daarnaast heeft ze 3x een Academische graad: in Menselijke Biologie, Anatomy en Gezondheid en Wellness.

Verder heeft ze meer als 2000 uur studie gedaan in Functionele Neurologie , en momenteel participeert ze in een nieuwe methode om migraine te behandelen.

Verder heeft ze een speciale training gedaan om sportblessures te behandelen, en ook baby’s worden door Sarah behandeld.

Sarah gelooft in een holistische aanpak van onze gezondheid en is gefocust op het beter laten functioneren van haar cliënten

Ze geniet verder van het leven in Europa, In haar vrije tijd mag ze graag hardlopen, Crossfitness, reizen, lezen en koken.

Sarah Allen, DC, DACNB

Board Certified Chiropractic Neurologist
Diplomate, American Chiropractic Neurology Boardpatienten aan het woord

“Omdat ik na een jaar dokteren van de oorzaak van mijn klachten af wilde, heb ik de chiropractor bezocht. Al na enkele behandelingen namen de klachten structureel af! Inmiddels ben ik al enkele maanden pijnvrij en bezoek ik de chiropractor alleen nog ter controle.” Lees verder »

3D spine simulator

Bekijk deze interactieve presentatie van de wervelkolom

e-mail nieuwsbrief

Ieder kwartaal een gratis nieuwsbrief vol informatie en tips over gezondheid en een gezonde levensstijl.
Meld u nu aan »

Delen |

gratis e-boek

Het is niet alleen rugpijn, het is het totaal plaatje.
Helaas zien we rugpijn als iets dat behandeld moet worden als we er last van hebben, in plaats van iets dat we kunnen voorkomen met gezonde levenskeuzes en het behouden van een gezonde wervelkolom. Download »

nieuwe rubriek

VOEDINGSADVIES
Vitamine D Revolutie: dit boek bespreekt onderzoek naar de werking van vitamine D en laat zien dat een gebrek hieraan in verband staat met een veelheid aan ziektes. Lees verder »