Chiropractie Natuurlijk

oprichter: Dr. Shamim Khorsand

Dr. Shamim KhorsandDr. Shamim Khorsand voltooide zijn studie chiropractie in 1996 aan het Cleveland Chiropractic College in Los Angeles, California (VS). Hij verhuisde naar Nederland in 2002. Dr. Khorsand heeft speciale training gehad in vele technieken, maar vooral zijn talent, intuïtie en gevoel voor de patient maken hem tot een uitstekende chiropractor.

Dr. Khorsand was uitgeroepen tot Chiropractor van het jaar 2010 door de Dutch Chiropractic Federation.

Van 2012 tot 2014 was hij de Nederlandse vertegenwoordiger bij de International Chiropractors Association.

Dr. Khorsand is lid van de ‘International Chiropractors Association’ (ICA), de ‘Dutch Chiropractors Federation’ (DCF) en de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC).

patienten aan het woord

“Omdat ik na een jaar dokteren van de oorzaak van mijn klachten af wilde, heb ik de chiropractor bezocht. Al na enkele behandelingen namen de klachten structureel af! Inmiddels ben ik al enkele maanden pijnvrij en bezoek ik de chiropractor alleen nog ter controle.” Lees verder »

3D spine simulator

Bekijk deze interactieve presentatie van de wervelkolom

e-mail nieuwsbrief

Ieder kwartaal een gratis nieuwsbrief vol informatie en tips over gezondheid en een gezonde levensstijl.
Meld u nu aan »

Delen |

gratis e-boek

Het is niet alleen rugpijn, het is het totaal plaatje.
Helaas zien we rugpijn als iets dat behandeld moet worden als we er last van hebben, in plaats van iets dat we kunnen voorkomen met gezonde levenskeuzes en het behouden van een gezonde wervelkolom. Download »

nieuwe rubriek

VOEDINGSADVIES
Vitamine D Revolutie: dit boek bespreekt onderzoek naar de werking van vitamine D en laat zien dat een gebrek hieraan in verband staat met een veelheid aan ziektes. Lees verder »