Chiropractie Natuurlijk

Chiropractie Natuurlijk westland (honselersdijk)

Dr. Jen Walraven
Dr. Jen Walraven is getrouwd met Dr. Alan Jenks. In 2001 studeerde zij Summa Cum Laude af aan de University of Western States. Tijdens haar studieperiode was Dr. Jen Walraven actief bezig met verschillende sporten en was behulpzaam bij de Sports Chiropractic Club. Ook werkte zij, als stagiaire, nauw samen met een goed bekend staande Chiropractor, gespecialiseerd in de behandeling van sporters. Nadat ze in 2002, samen met haar man Dr. Alan Jenks, de kliniek Mission Park Chiropractic had gekocht, specialiseerde Dr. Jen Walraven zich op de Chiropractische behandeling van kinderen en zwangere vrouwen. Tevens volbracht ze haar studie bij de Fellowship in Chiropractic Pediatrics.

Endeldijk 35
2675 CN Westland (Honselersdijk)

t 0174 648760
e chiropractiehonselersdijk@gmail.com

Behandeltijden

Dinsdag 09.00-17.00
Donderdag 09.00-17.00

Tarieven:
Eerste consult € 95.00
Vervolgconsult € 55,00


Routebeschrijving
Per auto

Grotere kaart weergeven

 

patienten aan het woord

“Omdat ik na een jaar dokteren van de oorzaak van mijn klachten af wilde, heb ik de chiropractor bezocht. Al na enkele behandelingen namen de klachten structureel af! Inmiddels ben ik al enkele maanden pijnvrij en bezoek ik de chiropractor alleen nog ter controle.” Lees verder »

3D spine simulator

Bekijk deze interactieve presentatie van de wervelkolom

e-mail nieuwsbrief

Ieder kwartaal een gratis nieuwsbrief vol informatie en tips over gezondheid en een gezonde levensstijl.
Meld u nu aan »

Delen |

gratis e-boek

Het is niet alleen rugpijn, het is het totaal plaatje.
Helaas zien we rugpijn als iets dat behandeld moet worden als we er last van hebben, in plaats van iets dat we kunnen voorkomen met gezonde levenskeuzes en het behouden van een gezonde wervelkolom. Download »

nieuwe rubriek

VOEDINGSADVIES
Vitamine D Revolutie: dit boek bespreekt onderzoek naar de werking van vitamine D en laat zien dat een gebrek hieraan in verband staat met een veelheid aan ziektes. Lees verder »