Chiropractie Natuurlijk

Chiropractie Natuurlijk delft-rijswijk

Chiropractie Natuurlijk
J.C. van Beelen D.C.

Jan C. van Beelen, geboren in Katwijk, vertrok in 1974 in het kader van een uitwisselingsprogramma als student naar Amerika. Daar maakte hij kennis met het vak Chiropractie. Na een zesjarige studie aan de Life Chiropractic College in Amerika, waar hij cum laude afstudeerde als Doctor of Chiropractic (D.C.), vestigde hij zich in 1980 als chiropractor in North Carolina. Tot 1992 had hij verschillende succesvolle praktijken in Amerika. In 1993 startte hij zijn eerste praktijk in Nederland. Het schrijnende tekort aan collega chiropractoren in Nederland was de reden om zich hier te vestigen. In Nederland heeft het dan wel de stempel van ‘alternatieve behandelingsmethode’ gekregen, maar uit onderzoek blijkt dat de vraag naar chiropractie groeit. “Terecht”, meent Jan van Beelen, “Want veel mensen hebben er baat bij.”

D. Pernet D.C.
Na te zijn afgestudeerd aan de RMIT University met een `Master of Clinical Chiropractic` en een `Bachelor of Health Science`, heeft Dan Pernet enkele jaren in Melbourne gewerkt. Zijn passie ligt op het gebied van de preventieve gezondheidszorg en wellness, en dan met name voeding en sport/beweging. Sinds augustus 2014 is hij 2 dagen per week werkzaam voor Chiropractie Natuurlijk Delft-Rijswijk. Vanaf woensdag 13  juli 2016 wordt dit teruggebracht naar 1 dag in de week.

 
Behandeltijden

Dinsdag 7:30-11:00
Woensdag 16:00-20:00
Vrijdag 9:00-11:00

Adres
Broekmolenweg 20
2289 BE Rijswijk

t 015 212 33 22
e delftrijswijk@chiropractienatuurlijk.nl

Tarieven
Eerste consult €72.00
Vervolg consult € 55,00


Routebeschrijving

Openbaar vervoer
Praktijk Chiropractie Natuurlijk is te bereiken via Tram 1. Uitstappen aan de Brasserskade. Loop in de richting van Chateau Blanc. De ingang is aan de zijkant. Ongeveer 2 minuten lopen.

Per auto

Via A13/E19 neem afslag Delft Noord. Zie onderstaande kaart :

Grotere kaart weergeven

Vragen? Klik hier >>

patienten aan het woord

“Omdat ik na een jaar dokteren van de oorzaak van mijn klachten af wilde, heb ik de chiropractor bezocht. Al na enkele behandelingen namen de klachten structureel af! Inmiddels ben ik al enkele maanden pijnvrij en bezoek ik de chiropractor alleen nog ter controle.” Lees verder »

3D spine simulator

Bekijk deze interactieve presentatie van de wervelkolom

e-mail nieuwsbrief

Ieder kwartaal een gratis nieuwsbrief vol informatie en tips over gezondheid en een gezonde levensstijl.
Meld u nu aan »

Delen |

gratis e-boek

Het is niet alleen rugpijn, het is het totaal plaatje.
Helaas zien we rugpijn als iets dat behandeld moet worden als we er last van hebben, in plaats van iets dat we kunnen voorkomen met gezonde levenskeuzes en het behouden van een gezonde wervelkolom. Download »

nieuwe rubriek

VOEDINGSADVIES
Vitamine D Revolutie: dit boek bespreekt onderzoek naar de werking van vitamine D en laat zien dat een gebrek hieraan in verband staat met een veelheid aan ziektes. Lees verder »