Chiropractie Natuurlijk

myovision scan

De Myovision scan maakt het mogelijk om voor u zichtbaar te maken wat de chiropractor voelt. Het registreert namelijk afwijkende spierspanning en verschoven wervels. De scan brengt duidelijk in beeld waar de beknelde en geïrriteerde zenuwen liggen, zonder dat u daar direct (pijn-) klachten voor hoeft te hebben. De chiropractor start de behandeling en na een paar sessies is het raadzaam om opnieuw een scan te laten maken, zodat het resultaat voor u niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar wordt.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een scan gemaakt met de Myovision scan 8000. Deze scanapparatuur gebruiken we alleen in de praktijk in Rotterdam; in Delft/Rijswijk gebruiken we het Insight Subluxation Station om de gezondheid van uw wervelkolom en zenuwstelsel te testen.

myovision scan

klik op het plaatje om het te vergroten

Zie ook Effecten van verschoven wervels >>

Vragen? Klik hier >>patienten aan het woord

“Omdat ik na een jaar dokteren van de oorzaak van mijn klachten af wilde, heb ik de chiropractor bezocht. Al na enkele behandelingen namen de klachten structureel af! Inmiddels ben ik al enkele maanden pijnvrij en bezoek ik de chiropractor alleen nog ter controle.” Lees verder »

3D spine simulator

Bekijk deze interactieve presentatie van de wervelkolom

e-mail nieuwsbrief

Ieder kwartaal een gratis nieuwsbrief vol informatie en tips over gezondheid en een gezonde levensstijl.
Meld u nu aan »

Delen |

gratis e-boek

Het is niet alleen rugpijn, het is het totaal plaatje.
Helaas zien we rugpijn als iets dat behandeld moet worden als we er last van hebben, in plaats van iets dat we kunnen voorkomen met gezonde levenskeuzes en het behouden van een gezonde wervelkolom. Download »

nieuwe rubriek

VOEDINGSADVIES
Vitamine D Revolutie: dit boek bespreekt onderzoek naar de werking van vitamine D en laat zien dat een gebrek hieraan in verband staat met een veelheid aan ziektes. Lees verder »