Chiropractie Natuurlijk

insight subluxation station

Het Insight Subluxation Station is een zeer geavanceerd apparaat dat op vijf verschillende manieren de gezondheid van uw wervelkolom en zenuwstelsel test en meet.

Deze tests maken de voortgang van uw behandeling nu echt meetbaar. Bovendien geven ze u meer inzicht in de onderliggende principes van chiropractie en het profijt dat u hiervan zult ondervinden op de lange termijn, iets dat veel verder strekt dan simpele symptoombestrijding. (Alleen in gebruik in de praktijk in Delft/Rijswijk).

Surface EMG
Dit apparaat evalueert de functie van uw spieren die uw wervelkolom Surface EMGondersteunen. De spieren worden aangestuurd door de zenuwen. Deze test laat de spierspanning zien. Het laat de gebieden zien met een hoge of abnormale spierspanning. Deze test is uitermate geschikt om de progressie te meten.

Thermal Scan
Deze scan wordt gebruikt om dat gedeelte van uw zenuwstelsel te beoordelen dat uw organen, klieren en bloedvaten controleert, uw thermal scanautonoom systeem. Aangezien een goed functioneren van het autonoom systeem essentieel is voor herstel en gezond leven, is het belangrijk dit nauwkeurig in kaart te brengen. Dit gebeurt door meting van temperatuurverschillen langs uw ruggengraat. 


Vragen? Klik hier >>

patienten aan het woord

“Omdat ik na een jaar dokteren van de oorzaak van mijn klachten af wilde, heb ik de chiropractor bezocht. Al na enkele behandelingen namen de klachten structureel af! Inmiddels ben ik al enkele maanden pijnvrij en bezoek ik de chiropractor alleen nog ter controle.” Lees verder »

3D spine simulator

Bekijk deze interactieve presentatie van de wervelkolom

e-mail nieuwsbrief

Ieder kwartaal een gratis nieuwsbrief vol informatie en tips over gezondheid en een gezonde levensstijl.
Meld u nu aan »

Delen |

gratis e-boek

Het is niet alleen rugpijn, het is het totaal plaatje.
Helaas zien we rugpijn als iets dat behandeld moet worden als we er last van hebben, in plaats van iets dat we kunnen voorkomen met gezonde levenskeuzes en het behouden van een gezonde wervelkolom. Download »

nieuwe rubriek

VOEDINGSADVIES
Vitamine D Revolutie: dit boek bespreekt onderzoek naar de werking van vitamine D en laat zien dat een gebrek hieraan in verband staat met een veelheid aan ziektes. Lees verder »